luni, 16 decembrie 2013

Cine au fost castigatorii Premiilor UNISCAR?

Joi, 12 decembrie a.c., la Hotelul Marriott din Bucuresti, a avut loc cea de-a XI-a editie a Galei Premiilor Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania - UNSICAR. La eveniment au participat reprezentanti ai companiilor de asigurare si brokeraj din Romania, precum si jurnalisti si specialisti din domeniul financiar-bancar si din domeniile conexe.

"Va multumesc, la cea de-a XI-a Editie a Galei UNISCAR, pentru faptul ca reusim, de 11 ani, sa ne intalnim si sa ne pregatim pentru un sfarsit de an frumos. Apreciez, in numele brokerilor, implicarea Autoritatii de Supraveghere Financiara in problemele cu care s-au confruntat brokerii de asigurare atat in acest an, cat si in trecut", a declarat, in deschiderea evenimentului, Bogdan ANDRIESCU, Presedinte UNSICAR.

"Vreau sa le multumesc brokerilor pentru tot ceea ce au facut in anul 2013 pentru piata. Eforturile dumneavoastra au contribuit la cresterea pietei asigurarilor, sau, mai exact, pentru neinregistrarea pierderilor - pentru ca datele pe primele 9 luni ale anului 2013 arata o cvasi-stagnare, cresterea fiind de doar 0,1%. In schimb, activitatea brokerilor de asigurare a crescut - ati ajuns sa intermediati 47% din primele brute subscrise. Probabil ca la urmatoarea editie vom vorbi de depasirea gradului de intermediere de 50% din PBS. Noi apreciem eforturile pe care le-ati depus", a subliniat, in cuvantul adresat brokerilor, Corneliu MOLDOVEANU, Vicepresedinte Asigurari, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).
In cadrul Galei, au fost acordate o serie de premii companiilor de asigurari care s-au distins, in relatia cu brokerii, printr-o serie de caracteristici importante, precum gradul de flexibilitate, dar si promptitudinea serviciilor. Astfel, categoriile de premii si castigatorii au fost:
  • Premiul "Flexibilitate in negociere si ofertare" - GOTHAER Asigurari Reasigurari
  • Premiul "Fairplay in relatia cu brokerii" - GENERALI Romania
  • Premiul "Calitatea si promptitudinea serviciilor" - ALLIANZ-TIRIAC Asigurari
  • Premiul "Asiguratorul de viata al anului 2013" - GENERALI Romania
  • Premiul "Administratorul de pensii private al anului 2013" - ALLIANZ-TIRIAC Pensii
  • Premiul "Personalitatea anului 2013" - Adrian MARIN, CEO, GENERALI Romania
Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu