sâmbătă, 21 decembrie 2013

Craciunul este mai fericit cand il imparti cu altii!

"Craciunul este mai fericit cand il imparti cu altii!" este motto-ul sub care GENERALI Romania a ales sa sarbatoreasca sfarsitul de an 2013. Prin urmare, compania, impreuna cu angajatii sai, au decis sa renunte la traditionala petrecere de final de an, iar cu fondurile respective sa ajute patru centre de copii din Bucuresti.

Banii au fost utilizati pentru a cumpara alimente, echipamente tehnice si de bucatarie, iar pentru unul dintre centre urmeaza a fi amenajata o bucatarie completa. Astfel, GENERALI Romania a urmarit sa ofere lucruri de care centrele au nevoie pentru a-si continua activitatea derulata in folosul copiilor si al comunitatii.

Mai mult decat atat, angajatii GENERALI Romania s-au alaturat proiectului "Craciunul este mai fericit cand il imparti cu altii", transformandu-se in spiridusi ai lui Mos Craciun. Astfel, dupa ce au primit scrisorile trimise Mosului, au cumparat cadouri din fonduri proprii pentru cei 360 de copii gazduiti in centre din Bucuresti, Fundulea, Urlati si Buzau.

Cadourile au ajuns la destinatie in saptamana 16-20 decembrie, astfel incat, la final, aceasta initiativa a reusit sa aduca bucurie in sufletele copiilor, dar si a angajatilor GENERALI, care si-au dorit ca anul acesta sa fie mai buni.

Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu