miercuri, 2 martie 2016

FGA poate deschide dosare de daună în cazul Astra doar pentru cazurile înregistrate până la 4 martie

         Fondul de Garantare a Asiguraților(FGA) informează potențialii creditori de asigurări ai companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA asupra faptului că, pentru evenimente produse aferente poliţelor de asigurare ale societăţii Astra, după data de 4 martie 2016, FGA nu mai poate proceda la deschiderea dosarelor de daună, respectiv la constatarea tehnică a avariilor. 

De la această dată, FGA va putea primi, conform legii, cereri de deschidere a dosarelor de daună – anexa 3, doar pentru evenimente asigurate produse între data închiderii procedurii de redresare financiară a societăţii Astra şi data de 3 martie 2016, inclusiv, dată la care se împlinesc 90 de zile de la data prounţării hotărârii instantei de judecată privind deschiderea procedurii falimentului. Această hotărâre a fost luată de către instanţa de judecată în data de 3 decembrie 2015.
Pentru evenimente produse după această dată, potenţialii creditori de asigurări ai companiei Astra Asigurări se pot adresa, pentru a fi indrumaţi cu privire la demersurile pe care urmează să le întreprindă, lichidatorului judiciar al companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA, societatea KPMG Restructuring SPRL, cu sediul în Bucuresti, Şos. Bucuresti – Ploiesti nr. 69 – 71, parter, cam. 25, cod postal 01685, sector 1, telefon 0372377800, fax: 0372277700.


Sursa:  http://www.economica.net/fga-poate-deschide-dosare-de-dauna-in-cazul-astra-doar-pentru-cazurile-inregistrate-pana-la-4-martie_115459.html#ixzz41kbgHog9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu