luni, 16 decembrie 2013

Ce mai include ultima campanie de la CARPATICA Asig?

CARPATICA Asig, unul din principalii jucatori de pe piata asigurarilor din Romania, deruleaza, in perioada 1 decembrie 2013 - 28 februarie 2014, campania "La CARPATICA Asig esti in castig!", prin care ofera clientilor sai avantaje aditionale la asigurarile auto si la cele de locuinta.
"Prin produsele si serviciile noastre urmarim sa oferim clientilor intotdeauna calitate si un castig in plus pentru investitia lor. Prin campania de iarna, "La CARPATICA Asig esti in castig", am construit pachete speciale, care le ofera clientilor asigurari pentru masina, pentru casa sau de sanatate la cele mai mici preturi, alaturi de avantaje care intr-adevar conteaza si creaza valoare. Aceste pachete pot fi achizitionate din reteaua de parteneri si de la toate sediile CARPATICA Asig din tara." a afirmat Ina CRUDU, Director General al CARPATICA Asig.

Astfel, la achizitionarea pachetelor
RCA Special si CASCO Special, care includ, pe langa politele RCA si CASCO si cate o polita de accidente persoane, clientii companiei primesc cadou vouchere de discount, in valoare de pana la 120 lei, pe care le pot folosi in reteaua de spalatorii auto partenere. Lista spalatoriilor care intra in aceasta promotie poate fi consultata pe site-ul campaniei: www.esti-in-castig.ro

Un alt avantaj pentru care pot opta cei care aleg pachetul
RCA Special este asigurarea de sanatate care acopera urmari ale accidentelor de circulatie in care este angajata raspunderea civila a vehiculului asigurat RCA, pentru o prima de asigurare de doar 1,5 EUR (perioada de 6 luni) sau de 2 EUR (perioada de 12 luni).

Tot la incheierea asigurarii
RCA Special clientii pot alege, de asemenea, optiunea de asigurare de bunuri, care acopera, pentru o prima de asigurare de doar 1,5 EUR (perioada de 6 luni) sau 2 EUR (perioada de 12 luni), bunuri aflate in locuinta de domiciliu a asiguratului, in valoare de 1.000 EUR.

In ceea ce priveste polita Avantaj, pentru asigurarea locuintei, clientii vor beneficia de bonusuri la expirarea perioadei contractuale. Mai exact, acoperirea se va prelungi pe o perioada de o luna sau de trei luni, dupa expirarea celor 12 luni contractuale, in fu
nctie de valoarea primei de asigurare (o luna bonus daca valoarea primei de asigurare este de peste 20 EUR si 3 luni daca valoarea primei de asigurare este mai mare de 25 EUR).

Mai mult decat atat, pentru linistea unui concediu prelungit CARPATICA Asig ofera inca o zi bonus la asigurarea medicala de calatorie incheiata pentru o perioada de 6 zile.

Regulamentul promotiei "La CARPATICA Asig esti in castig" poate fi accesat pe site-ul campaniei, www.esti-in-castig.ro.


Sursa: www.asiguratorul.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu